Meer informatie over Chip Tuning

Als het gaat om het afstemmen van je voertuigen engine, heb je soms gewoon een beetje hulp nodig. Professionele chiptuning maakt een enorm verschil in de kracht van uw voertuig. Met chip-tuning boost de prestaties van uw voertuig met maximaal 40%, met slechts een minimaal aanvullend brandstofverbruik. En onthoud over het verminderde brandstofverbruik: met dezelfde rijstijl, kunt u het brandstofverbruik ook zo veel mogelijk verminderen.

Wat zijn de voordelen van Chiptuning? In de tuning van de auto worden verschillende combinaties van componenten gecombineerd om de prestaties en efficiëntie van de motor te verbeteren. In chip-tuning worden verschillende combinaties van dingen, zoals een nieuwe distributieriem, een ander olietype of een ander oliefilter of zelfs een nieuwe motorolie, of een ander brandstofmengsel gecombineerd om de algehele prestaties van de auto te verbeteren.

Hoe wordt chiptuning gedaan? Kortom, er zijn vier stappen om afstemming te geven: – het inbrengen van het nieuwe deel in de motor, dat het verwijderen van de oude wordt verwijderd. – het inactieve snelheid wijzigen door de ontstekingstiming te wijzigen. – het wijzigen van de compressie en andere onderdelen van de motorprestaties – het aanpassen van de timing van het inactieve klep voor een efficiëntere gasmelijst – het installeren van het nieuwe onderdeel in de motorbesturingseenheid (ECU) – de olie in het aangetaste voertuig wijzigen

Nu je weet wat het is, laat ons dan doorgaan met zijn gedetailleerde uitleg.

In chip-afstemming is de nieuwe component geïnstalleerd in de motorbesturingseenheid. Vervolgens is het nieuwe deel uitgelijnd met de bestaande. Dit is ervoor te zorgen dat er geen interferentie is met het bestaande systeem dat de hoeveelheid brandstof die door het voertuig wordt verbruikt.

De volgende stap is om het juiste RPMS in te stellen. Om dit te doen, moet u gebruik maken van de RPM-omzetter. Hiermee kunt u de ontstekingstiming aanpassen voor een beter brandstofverbruik. U kunt ook kiezen uit veel verschillende injectorchips die u op de markt kunt kopen om een bepaald niveau van brandstofverbruik te bereiken.

Hierna moet u de injector voor uw voertuig bepalen. U kunt de brandstofkaartlezer gebruiken om te bepalen welke de juiste injector is voor de motor die u aanpast. De laatste stap is om de injector in de juiste sleuf te plaatsen en deze in de motorbesturingseenheid te installeren. Door dit te doen, kun je zien dat wat je hebt gedaan echt werkt.

Als u echter niet echt zelfverzekerd bent om dit handmatig te doen, kunt u op de software vertrouwen voor een preciezere en efficiëntere resultaten. Wat is er geweldig aan, is dat het kan werken aan elk type motor. Dus, als u problemen hebt met het programmeren van uw motoren, kunt u de programma-opdrachten van de software vertrouwen en dienovereenkomstig uitvoeren. Daarom is het altijd beter om te vertrouwen op een professionele tuner in plaats van het zelf te doen.

Er zijn veel manieren om uw auto-motoren te wijzigen. Echter, één methode die als veiliger en effectiever wordt beschouwd, is de motorafstemming. Via deze methode kunt u een aanzienlijke wijziging aanbrengen in de prestaties van uw auto. Het is in de loop van de jaren bewezen en getest, en het geeft je een gevoel van opluchting die weet dat je je motor kunt aanpassen zonder de veiligheid in gevaar te brengen. Dus, als u van plan bent om uw auto aan te passen, zou het verstandig zijn om chipprogrammering te kiezen.

Vraagt ​​u zich af wat Chip Performance chiptuning voor uw voertuig kan betekenen? Klik hier