Een huis kopen en een huis verkopen – Hoe vind je een goede makelaar

Makelaar

Een huis kopen en een huis verkopen – Hoe vind je een goede makelaar

De beste manier om een goede makelaar te krijgen, is door mensen die u kent te vragen of ze tevreden waren met hun service. Lees ook recensies op internet of praat met vrienden die onlangs een woning hebben gekocht of verkocht. Experts raden aan om vragen te stellen voordat u papieren ondertekent. Een panel van makelaars van Forbes adviseerde klanten om vragen te stellen zoals de ervaring van de makelaar, het aantal eigendommen dat ze het afgelopen jaar hebben verkocht, verwijzingen van eerdere klanten en of de makelaar toegang heeft tot eigendommen die nog niet in de lijst staan.

Voordat u contracten ondertekent, moet u ervoor zorgen dat u vooraf wordt goedgekeurd voor een hypotheek. De beste makelaars zullen geen tijd aan u verspillen als u niet gekwalificeerd bent om een woning te kopen Makelaar Ede en omgeving | Makelaardij Prins. U moet ook de geschatte prijsklasse kennen die u zich kunt veroorloven om te kopen. Voordat u contact opneemt met een makelaar, kunt u ook online zoeken op Zillow of Redfin om een huis te vinden dat binnen uw prijsklasse valt. U kunt ook contact opnemen met makelaars die ervaring hebben met het verkopen van woningen in uw prijsklasse.

Houd bij het verkopen van uw huidige woning rekening met de tijdlijn voor het kopen van een nieuwe woning. Het kan overlappen met een andere verkoop. Als u uw huis verkoopt en een ander koopt, kunt u de overwaarde van uw huidige woning gebruiken als aanbetaling op een nieuwe woning. Als u naar een nieuwe stad of wijk verhuist, moet u een nieuwe makelaar inhuren. De juiste makelaar kent het gebied goed en begrijpt uw behoeften. Uw doel moet zijn om een betaalbaar huis te vinden dat past bij uw gewenste locatie.

Klik op de link: Makelaardij Prins